3-4th AUGUST

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

ADDRESS | VIEW ON MAPS

QUANDA RD,
COOLUM BEACH

CLASSES RACING: MX1, MX2, MXD,Junior Rising Star Rookies (125cc 2 stroke & 250cc 4 stroke) , Yamaha 65 Cup, 125 Gold Cup (Seniors)
GATES OPEN: 7:00am
RIDING STARTS AT: 8.00am

What can we say about the final round that most of you probably don’t already know! The Coolum Pines Circuit is only minutes away from the beach front and is a popular holiday destination for riders and fans alike. You could literally find your self walking down the beach brushing shoulders with our top level riders. Dont get too relaxed though, as the final round is the most important race on the calendar, and if history repeats itself in 2018 it will come down to the last moto to crown this year’s champions. The sandy conditions is a welcome return for many riders who like to hang it out and ride on the edge. After all is said and done our champions will be crowned and fans will be treated to all the celebrations at the end of the day.

The closing round of the Pirelli MX Nationals will not only be dedicated to crowning champions, but to the National Breast Cancer Foundation for the official Pink Ribbon round. Competitors will have the opportunity to turn their bikes and gear PINK in a bid to raise funds for those suffering from the effects of Breast Cancer. A charity close to the hearts of many, and of course a special initiative that the Pirelli MX Nationals undertakes every season.

EVENT MAGAZINE

GET TRACKSIDE

TICKET PRICES

1 DAY ADULT

$30
  • Over 15

1 DAY KIDS

$20
  • 6 – 15 years

1 DAY FAMILY

$70
  • 2 Adults and 2 kids

2 DAY ADULT

$50
  • Over 15

2 DAY KIDS

$30
  • 6 – 15 years

2 DAY FAMILY

$100
  • 2 Adults and 2 kids

ROUND 9/10 IS PRESENTED BY YAMAHA

PLAN YOUR DAY

EVENT SCHEDULE

STARTCLASSDURATION
8:00amMX2 PRACTICE / QUALIFYING25 Min
8:30amMXD PRACTICE / QUALIFYING25 Min
9:00amMX1 PRACTICE / QUALIFYING25 Min
9:30amRaceline SuperPole5 Min
9:40am125 GC PRACTICE / QUALIFYING15 Min
10:00amRookies PRACTICE / QUALIFYING15 Min
10:15amOfficial Opening10 Min
10:25amPirelli MX2 Moto 116 Laps
11:15amMotul MXD Moto 110 Laps
11:45amThor Moto 1 & 28 Laps
12:25pmYamaha 65 Cup Practice5 Laps
12:40pmLunch45 Min
1:25pmYamaha 125 Gold Cup Moto 17 Laps
1:50pmPirelli MX2 Moto 210 Laps
2:15pmYamaha 65 Gold Cup Moto 15 Laps
2:40pmThor MX1 Moto 316 Laps
3:20pmMotul MXD Moto 210 Laps
3:50pmYamaha Rookies Moto 17 Laps
4:05pmPresentation
STARTCLASSDURATION
8:00amMX2 PRACTICE / QUALIFYING20 Min
8:25amMXD PRACTICE / QUALIFYING20 Min
8:50amMX1 PRACTICE / QUALIFYING20 Min
9:15amRaceline SuperPole5 Min
9:20amOfficial Opening10 Min
9:30amYamaha Rookies Moto 27 Laps
9:55amYamaha 65 Cup Moto 25 Laps
10:20amYamaha 125 Gold Cup Moto 27 laps
10:45amPirelli MX2 Moto 1 & 28 laps
11:30amMotul MXD Moto 110 Laps
12:00amThor MX1 Moto 116 laps
12:25pmLunch65 Min
12:35pmSupport Classes Presentation
1:30pmMotul MXD Moto 210 Laps
2:10pmPirelli MX2 Moto 310 Laps
2:50pmThor MX1 Moto 116 Laps
3:50pmChampionship Presentations

LISTEN TO THE LATEST PODCAST FROM THE

INSIDE DIRT NETWORK